Kun jouduin olemaan tuossa viikon verran pois puikoista (eli siis en voinut neuloa), niin pitihän sitä jotain keksiä... Ja niimpä kaivoin kaapista jo vähän aloitetun projektin. Olen säästänyt käytöstä poistettuja farkkuja tarkoituksena keksiä niistä jotain kivaa, ja nyt sitten tuli sopiva hetki toteutukselle. Olin suunnitellut paloista kassia ja vaikka mitä, mutta paras idea oli kuitenkin iso lattiatyyny.

Tämmöinen siitä tuli:

1590054.jpg

Koko on n. 70 cm x 70 cm. Tuohon meni kolmet farkut (vähän jäi toki ylikin). Paloja on molemmilla puolilla 36, eli 72 yhteensä + sivu"palkit". Yhdessä päädyssä on vetoketju, joten päällisen saa helposti pestyä, ominaisuus mitä arvostaa näin koira- ja tulevana lapsiperheenä. Sisätyynyn tein vanhasta lakanasta ja täytteenä on ihan perusvanua. Aika halvaksikin tämä tuli, ainoat ostetut tarvikkeet olivat vetoketju ja vanu. Muuten mentiin ihan kierrätysmateriaaleilla. Oon tähän työhön tosi tyytyväinen. Kivan näköinen, hauska ja käytännöllinen. Ja jopa vetoketju meni tosi kiltisti kiinni paikoilleen, yleensä ne tuppaa mulla vähän kiukuttelemaan=)

Alunperin oli suunnitelma että tyyny olisi Idan peti, mutta kun sillä on jo niin monta, niin ainakin toistaiseksi tuo saa nyt olla olkkarin lattialla. Ida on toki tämän testannut ja hyväksi havainnut:

1590055.jpg

Kuvassa on myös Idan ehdottomasti rakkain lelu, eli Mummilta saatu sorsa. Kun sorsan vatsaa puristaa, se alkaa vaakkua. Ja silloin sorsaa viedään=)