... nimittäin synnytys. Oltiin tänään toista kertaa siellä synnytysvalmennuksessa, ja tänään puhuttiin melkein pelkästään vaan ihan siitä itse tapahtumasta ja katsottiin pari videota. Jaiks!!! Onneksi (toivottavasti) tässä on vielä semmoiset 10 ja risat viikkoa aikaa valmistautua, vaikka tokkopa tuohon pystyy sillain paljonkaan valmistautumaan, mutta kumminkin. Ne vastasyntyneet näyttivät muuten aika oudoilta. Ihan sinisiltä ja ryppyisiltä....

Rölli on tänään ollut ihan hassulla tuulella. Hän on vaan möyrinyt kauheesti, ei niinkään potkutellut. Tai no, kyllähän hän siis potkiikin, mutta tänään on nyt vaan ollut semmoinen "en löydä millään hyvää asentoa, täytyy kääntää ja vääntää ja tehdä kuperkeikkaa"-tyyppinen päivä=) Ihan hassu<3 Vähän alkaa kyllä jo tuntumaan, varsinkin nuo tuonne alaspäin virtsarakkoon suuntautuvat iskut. Vessassa saa käydä noin kolmesti tunnissa ja kerralla tulee ehkä ruokalusikallinen... Kivaa...=)

Eilen oli virallisesti viimeinen sairaslomapäivä, tänään ja huomenna mulla on vapaata. Torstaina mulla on päivällä neuvolalääkäri ja sitten olisikin töihin iltavuoroon meno. En kyllä vaan yhtään tiedä, että onko musta enää töihin menijäksi, kun tämä olo alkaa ihan näin kotinurkissakin olemaan jo paikotellen aika tukala vaikka voinkin lepäillä ihan mieleni mukaan. Hankala juttu, toisaalta ei mulla olis töitä enää kuin pari viikkoa, mutta on sekin tosi kurjaa jos pitää olla ihan puolikuolleena sitten ihan vaan sitkeyttään... Ja kun selkeesti kuitenkin rasitus lisää noita supistuksia, ni ehkä vois olla parempi olla kotona. Kovasti mua taidetaan töihin kaivata, kun tänään jo soitettiin että pääsisinkö huomenna ihan mihin vaan vuoroon. En luvannut mennä. Äitikin tulee huomenna, samoin toinen mun veljistä, jee!!!

Nyt on päästävä taas vessaan...=)