Juup. Eli täällä siis ollaan hyvin tukevasti raskaana. Aika on mennyt (nyt kun sitä katsoo taaksepäin) tosi nopeasti, viimeinen kolmannes alkaa olla käsillä. "Alku" oli todella hankalaa, pahoinvointi kesti jonnekkin 20 ja risat viikoille ja oli välillä niin rajua että oli oltava sairaslomalla. Puhumattakaan siitä, että tämän tulokkaan ("työnimeltään" Rölli) alulle saaminen kesti semmoiset kolme vuotta... Oltiin jo kutakuinkin luovuttu toivosta että omin neuvoin saataisiin vauva, mutta kuinkas sitten kävikään=) Vähän ennen kun oli tarkoitus hakeutua tutkimuksiin, niin tikkuun ilmestyivät ne maagiset kaksi viivaa ja tässä sitä nyt ollaan. Paketin arvioitu toimitusaika on 15.8.08. Huh huh=)

Tällä hetkellä röllin yksiö näyttää kutakuinkin tältä (ja tuleepahan tässä blogin "hehkeä" emäntäkin esiteltyä samalla). Kuva on otettu Rv 24+0, eli parisen viikkoa sitten. Vatsa kyllä kasvaa tällä hetkellä aivan hurjaa vauhtia, mutta tästä nyt vähän osviittaa:

1549147.jpg

Me ollaan Pasin kanssa tosi innoissamme vauvasta! Idasta on paha mennä sanomaan että mitä se kaikesta tästä ymmärtää. Välillä tuntuu että paljonkin, välillä taas ei... Mutta mä uskon kaikesta huolimatta että hänestä tulee oikein hyvä Ida-Isosisko <3